AVANÇAMENT CARNAVAL 2019

 

Divendres 1 de març

*Presentació de colles. A les 12h a l’envelat del Guíxols Arena. Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua i pregó del Carnestoltes 2019. Tot seguit, Vi d’Honor a l’exterior de l’envelat. Obertura de portes a les 11.30h. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

*Rua del divendres. Desfilada de les carrosses i comparses a les 18h. Recorregut: Ctra Girona (cantonada amb Rambla Joan Bordàs), Placeta Sant Joan, Rambla A. Vidal (cantonada Passeig del Mar). Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

*Ball del Tongo. A les 24h a l’envelat del Guíxols Arena. Ball amb La Kinky Band. A la mitja part, lliurament de premis de la rua. Obertura de portes a les 23.30h. Preu: 7€ sense consumició. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (pl. Monestir, s/n) de dilluns a dissabte de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14h. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

 

Dissabte 2 de març

*Festa infantil i familiar. A les 11h. Espectacle de carrer itinerant, “El petit circ” de la cia. Fadunito. Al finalitzar xocolatada popular a la Placeta Sant Joan. Recorregut: Passeig del Mar (davant l’Ajuntament), Rambla A. Vidal i Placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

Diumenge 3 de març

*Rua de Carnaval del diumenge. Desfilada festiva de les colles de carnaval. A les 11h. Recorregut: c/ Colom (esplanada del Port), passeig dels Guíxols i passeig del Mar. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones.

 

Dimecres 6 de març

*Enterrament de la sardina. A les 20h. Seguici mortuori de les colles de Carnaval. Recorregut, nau de les carrosses, ctra. Palamós, passeig dels Guíxols, Passeig del Mar i plaça Mercat.

*Sardinada popular. A les 21h a la plaça del Mercat. Acte de comiat del Carnestoltes 2019 i lliurament dels premis especials a les colles locals. Ball i festa amb Nouso. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Associació de Colles de Carnaval i Associació de Festes Ganxones. Col·labora: Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols.

   972 32 51 55

Vamos a empezar

¿Dónde quieres estar?